presentacio9.jpg\

Amics de l'Esquerda

Els Amics de L’Esquerda són aquelles persones que senten un interès especial per L’Esquerda i per participar d’una forma activa i directa en les activitats que la Fundació Privada L’Esquerda i el Museu organitzen al llarg de l’any.

Novetat

arqueologia
Inscripcions Obertes
a les III Jornades d’Arqueologia de la Catalunya Central, organitzades pels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament de Cultura, se celebraran els dies 17 i 18 d’octubre de 2014 al Museu Arqueològic de l’Esquerda de Roda de Ter. Descarragueu l'INSCRIPCIÓ AQUÍ

Visites Comentades

Posem al vostre abast un seguit de visites i tallers per saber més sobre el jaciment de l’Esquerda: visites comentades per a conèixer totes les etapes del jaciment i la botànica de la península de l’Esquerda, tallers sobre la tecnologia del ferro, l’ agricultura medieval o l’antropologia física per conèixer els antics habitants de l’Esquerda. I per al públic familiar en Floduc el Bufó us explica les fabuloses històries de l’Esquerda.

Notícies i Actualitat

Per estar ben informat sobre l’actualitat de l’Esquerda. Aquí hi trobareu els esdeveniments més importants relacionats amb el Jaciment Arqueològic, el Museu i l’Àrea d’Arqueologia Experimental.Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module