presentacio9.jpg\

Novetat

arqueologia

Inscripcions Obertes a les III Jornades d’Arqueologia de la Catalunya Central, organitzades pels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament de Cultura, se celebraran els dies 17 i 18 d’octubre de 2014 al Museu Arqueològic de l’Esquerda de Roda de Ter. Feu l'INSCRIPCIÓ AQUÍ

Amics de l'Esquerda

Els Amics de L’Esquerda són aquelles persones que senten un interès especial per L’Esquerda i per participar d’una forma activa i directa en les activitats que la Fundació Privada L’Esquerda i el Museu organitzen al llarg de l’any.

Visites Comentades

Posem al vostre abast visites comentades per conèixer totes les etapes del jaciment i la botànica de la península de l’Esquerda, tallers sobre la tecnologia del ferro, l’agricultura medieval o l’antropologia física. I per al públic familiar, en Floduc el Bufó us explica les fabuloses històries de l’Esquerda.

Notícies i Actualitat

Per estar ben informat sobre l’actualitat de l’Esquerda. Aquí hi trobareu els esdeveniments més importants relacionats amb el Jaciment Arqueològic, el Museu i l’Àrea d’Arqueologia Experimental.Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module