Esdeveniments des de Octubre 04, 2020

  • des de Setembre 05, 2020 12:30 fins a Octubre 04, 2020 13:30
    A Carrer de l'Esquerda, 08510 Les Masies de Roda, Barcelona, Espanya Categories: Exposició
    Aquesta mostra fotogràfica produïda pel Museu Etnològic del Montseny-La Gabella, forma part del treball de camp de Joaquim Reberté i Pere Barnola, per documentar la riquesa de la flora silvestre del Montseny, reserva natural de la Biosfera. Es pot veure al Museu fins el dia 4 d'octubre gràcies a la col·laboració de la Fira de la Llavor tradicional de Roda de Ter que l'ha incorporat en la seva programació.
  • des de Octubre 03, 2020 17:30 fins a Octubre 04, 2020 14:00
    A Carrer del Comtat d'Osona, 08510 Les Masies de Roda, Barcelona, España Categories: Taller, Visita comentada, Xerrada, Esmorzar del Cap de Setmana Ibèric
    Dissabte, 3 d’octubre VA DE FAUNA 17.30 h Els ocells de l’Esquerda. Els ibers a vista d’ocell Un recorregut ornitològic pel jaciment en commemoració del Dia Mundial dels Ocells. Porteu llarga vistes. A càrrec del Dr. Jordi Martí i Feixas, biòleg. Professor de Didàctica de les Ciències Naturals de la UVic. 19 h El paper dels recursos animals en la vida dels ibers ausetans, a partir dels estudis de les restes de fauna del Jaciment Arqueològic de l’Esquerda A càrrec del Dr. Àlex Valenzuela i Oliver. Arqueòleg especialista en arqueozoologia. Xerrada virtual pel canal de vídeo de Youtube del Museu Arqueològic de l’Esquerda. La podeu seguir des de casa o a la Sala d’Actes del Museu. Diumenge, 4 d’octubre 10 h Esmorzar del Cap de Setmana Ibèric (amb inscripció prèvia, places limitades). Torna el tradicional esmorzar a base de productes que també consumien els ibers. 10.30 h. Taller d’arqueozoologia (amb inscripció prèvia, places limitades). A càrrec del Dr. Jordi Martí. Adreçat a tots els públics. 11. 15 h. Visites comentades al Jaciment Arqueològic de l’Esquerda i al Museu Arqueològic de l’Esquerda Tot el cap de setmana ibèric Viure a l’Ausetània. Posa a prova els teus coneixements sobre com es vivia a l’antiga ciutat ibèrica d’Ausa (Jaciment Arqueològic de l’Esquerda) amb un joc digital.
2 55 10-04-2020