Skip to main content

30è CICLE DE CONFERÈNCIES DEL MUSEU ARQUEOLÒGIC DE L'ESQUERDA "VENIM DE L'HORT. ARQUEOLOGIA I AGRICULTURA"

Ja tenim a punt el programa del cicle de conferències del Museu Arqueològic de l’Esquerda que enguany arriba a la 30ena edició. Us convidem a assistir-hi per poder commemorar aquests 30 anys amb nosaltres: enguany per parlar d’agricultura en diferents moments de la història.

Durant tots aquests anys hem convidat a arqueòlegs/gues o historiadors i historiadores a presentar la seva recerca puntera en diferents camps de l’arqueologia, la història i també a persones de diferents àmbits de la ciència, sempre amb un punt de connexió amb la història, als qui volem agrair la seva participació i que volem recordar, especialment als que ens han deixat ja.

Cada any suposa un nou repte quant al tema i a les persones que el presenten. Esperem que aquest nou cicle dedicat a l'agricultura que incorpora una demostració experimental de fabricació d'eines agrícoles neolítiques, les tres conferències habituals, que ens portaran a fa 5.300 anys aC, passant per ibers, romans i medievals, un club de lectura on podrem parlar de tauletes cuneiformes i una visita comentada al Jaciment de la Font de la Canya, sigui del vostre interès.

Us hi esperem!

Nou canal de Youtube del museu

Podeu accedir als vídeos sobre el Jaciment i el Museu Arquelògic de l’Esquerda fent clic en aquest enllaç

Horaris

  • De dimarts a divendres de 10:00 a 14:00h
  • Dimarts de 17:00 a 19:00h de l'1 d'abril a l'1 de novembre
  • Dissabtes, diumenge i festius de 10:30 a 13:30h.

Parlem-ne?

  • 93 854 02 71
  • 625 033 580
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.